3-Filmlerden Geriye Kalanlar "Lucy"


Filmi televizyonda film tanıtımında görmüştüm ve yeni çıktığını düşünmüştüm.Daha sonrasında ise elimde kayıtlı olan filmler arasında gördüğümde bu filmi izlemem gerektiğini düşündüm.
Film, standart bir insanın beyninin yüzde 10’unu kullanabildiği sözde-teorisinden yola çıkarak, bu oranın artması durumunda elde edebileceği güçleri ve yapabileceklerinin sınırını sorguluyor.


Oyuncular: Scarlett Johansson
Morgan Freeman
Min-sik Choi
Amr Waked

Film genel hatlarıyla güzel ve ilgi çekici.Sanırım aksiyon filmleri de baya baya ilgimi çekiyor.Filmin kurgusunu çok beğendim.Hatta bir ara etrafıma dikkatli bakarak aynı yetenekleri kendimde de bulmaya çalıştım ama öyle kuru kuruya olmuyormuş bu işler :D.

Her seferinde %10 - %20 diyerek beynimizin zamanla ne kadar özelliklerini ortaya çıkartabileceğini gösteriyor.Böylelikle insan beyninin algılama gücünün ne kadar yüksek seviyelere ulaşabileceğini görmüş oluyoruz.
NOT:Filmden sonra bir süre siz de benim gibi etrafınıza bakıp bazı şeyleri derinlemesine inceleyebilir ve algınızı genişletmeye çalışabilirsiniz.Korkmayın filmin etkisi geçtikten sonra sorun ortadan kalkıyor :D
İYİ SEYİRLER...

2 comments: