Filmlerden Geriye Kalanlar "Köfte Yağmuru "



Filmi ilk defa özel bir anaokulunda öğrencilerimle beraber izlemiştim ve en az onlar kadar hayran kalmıştım.Hatta itiraf etmek gerekirse onlardan daha ilgiliydim.Çizgi filmlere ve animasyon filmlere hala bayılıyorum.(Arada canım sıkılınca Pokemon İzlediğim doğrudur :D )




                                                                 Seslendirenler: Anna Faris

Lauren Graham 

Sezai Aydın

Benjamin Bratt 

James Caan

Mr. T

Andy Samberg

Bill Hader

Bruce Campbell

Will Forte

Neil Patrick Harris

Tracy Morgan

Ali Ekber Diribaş

Bobb'e J. Thompson 

Al Roker

Max Neuwirth 

Filmde bir kasabada yaşayan insanlar artık deniz ürünleri tüketmekten bıkmıştır ve kasabada kimsenin farklı bir yiyecek yediği görülmemiştir. Taa ki biri gökten köfte yağdırmak için bir roket fırlattığı zaman bütün dünya bu yağmurları hayranlıkla izlemeye başlamıştır.

Kesinlikle yaşınız ne olursa olsun izlenebilecek bir film.Filmi izledikten sonra kendi kendinize keşke böyle bir şey mümkün olsa diyebileceğiniz bir film.Filmin en güzel yanlarından birisi ise "Her ne kadar başarısız olursanız olun elbet bir gün başarıyı elde edeceksinizdir,önemli olan sabretmek ve çalışmaktır" mesajını vermesi bence.Bu filme puanım ise 10 üzerinden 9 :) Filmin ikincisininde çıktığını öğrendim ilk fırsatta izleyeceğim :)

                                                                      İYİ SEYİRLER...

2 comments:

  1. İkinci filmlere temkinli yaklaşırım ama oğluş izleyince bakayım nasılmış dedim, o da çok güzeldi. Hele o çilekler yok mu o çilekler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. animasyon filmlerine bende çok temkinli yaklaşmaya çalışıyorum çünkü her ne kadar çok güzel olsalar da bazen farkında olmadan kötü mesajlar içerebiliyorlar :) Beğenmenize sevindim ben de çok severek izlemiştim :)

      Sil