1-KİTAP HAZİNEM "YAĞMUR SONRASI"



“Umut Tükenmiş gibi görünse de ikinci bir şans her zaman vardır? Ya yoksa...” Mart Menekşelerinin ardından Sarah Jio imzalı bir kitap daha.. Çeviri; Duygu Parsadan.. 2. Dünya Savaşının ortasında yaşanmış tutkulu bir aşk.. Orduda hemşire olarak görevli nişanlı Anne.. Yüreğinin her zerresiyle Anne’yi tutkuyla bağlı asker Westry Green.. Bir aşk ne kadar tutkulu olabilir ki?Kitabın arka yüzünde ki özet kitap hakkında fazla içerik barındırıyor olsa da aldırmayın. Çünkü sizi daha ilk sayfalardan itibaren hikaye öyle bir içine alıyor ki olayların akışına kaptırıp yer yer kahramanlara kızıyor, üzülüyor ya da seviniyorsunuz. Özellikle kendinizi hikayenin akışına bıraktıkça beklenmedik olaylarla karşılaşıyorsunuz. Aşkın, dostluğun, savaşın kötü yönlerinin iç yüzünü anlatan bir solukta okuyacağınız harika bir kitap.
Sarah Jio'nun bütün kitaplarını büyük bir hayranlıkla okuyorum.Sizlerinde Sarah'a başladığınız da tutkunu olacağınıza eminim.Bu harika aşk hikayesini okumanızı tavsiye ediyorum.

2 comments:

  1. Sarah Jıo hayranı birisi oalrak fotoğrafı görür görmez blogunuza geldim. Böğürtlen Kışı, Mart Menekşeleri ve Gündüzsefasını okudum. Yağmur sonrasını da biran önce almalıyım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende Sarah Jıo ya ve anlatımına bayılıyorum bütün kitaplarını art arda okudum bir dönem şimdi elimde son çıkan 3 kitabı var okumam için beni bekliyorlar onlara en kısa zamanda el atacağım hele bir elimdeki kitabımı bitireyim :) bende mart menekşeleri,böğürtlen kışı,yağmur sonrası,son kamelya,agapi'yi okudum elimde de yeşil deniz kabuğu,gündüzsefası ve elveda haziran var eminim onlarda bir harika en kısa zamanda okuyarak yorumumu paylaşacağım :) iyi okumalar dilerim :))

      Sil