Doctor Strange Film Yorumu


Zeki,başarılı,hırslı,becerikli aynı zaman da egoist,bencil,ukala olan bir doktorun geçirdiği bir kaza sonucu gerçek benliğini aramasıyla başlıyor bütün olay...
Mesleğinde başarılı bir şekilde ilerleyen Doktor Strange tam kariyerinin zirvesindeyken ciddi bir trafik kazası geçirir.Kazanın nedeniyle ellerini kullanma yetisini kaybeden Doktor tıbbın da ona çare olamayacağını anlayınca farklı yollarla iyileşmeye karar verir.İyileşmek adına çıktığı yolda zamandan ayrı bir boyutta egolarını yenen Doktor kendi öz benliğini bulur.


Bir bakıma büyüler yapan Doktor bu konuda da zekasını kullanarak hızlı bir şekilde ilerler.Bu sırada karanlık güçlerin adamları ise dünyayı ele geçirmek için bir hayli uğraşırlar.Doktoru yanına çekmeye çalışan karanlık taraf bir an için kafasını karıştırmış olsa da pek başarılı olamamıştır.Peki ya ölümsüzlüğü ve zamansızlığı isteyen karanlık tarafı zamanın olmadığı bir boyutta zamanla yenebilecek mi?
Evet biliyorum son cümlem biraz karışık oldu ama filmi izlediğinizde anlayacağınızı düşünüyorum.
Kişisel yorumumu merak ediyorsanız eğer;film beklediğimden daha iyiydi.Bilim kurgu kategorisinde izlemeye değecek bir film olduğunu düşünüyorum.
Şimdiden iyi seyirler :)




4 comments:

  1. Çok ilginçmiş konusu, izlemeye değer, anladığım kadarıyla Star Wars gibi gücün karanlık tarafı da var, ah var ya o süper güçler bana gelecek ki, neler yapardım ülkede:))))
    Çok teşekkürler Zülal'ciğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle izlenmeye değer :) Bu arada ismim Zülal değil :)

      Sil
  2. Çok ilginç bir konuymuş mutlaka izleyeceğim. Blog keşif etkinliğinden geliyorum bende beklerim.. http://masalzehra.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil