Nerelerde Şu Sosyal Hatun?


Uzun zamandır bir türlü bloglarıma girip yazılar paylaşamaz oldum.Oysa ki ne kadar çok konu birikti ajandamda.Bu durumdan ne kadar çok şikayetçi olursam olayım bir türlü toparlayamıyorum kendimi.

Fark ettiğim kadarıyla bir çok bloğun bu günlerdeki en büyük sorunu bu.Havaların ısınması ve benim gibi öğrenci bloggerlerin okullarının bitmesiyle tatil havasına girmeleri bir oldu.Okul kapanalı çok oldu ama derslerin verdiği o ağırlığı bir türlü atamıyorum üstümden.Zaten sınav döneminden dolayı da uzak kalmıştım buralardan şimdi yavaş yavaş dönüşler yapmaya çalışıyorum.
Aslında itiraf etmek gerekirse bu aralar çok fazla youtubeye sarmış durumdayım bir çok kanalı takip ediyorum ve kendimi bundan alamıyorum.Pek üşengeç bir kız olduğum için sizlerle paylaşmak üzere çektiğim fotoğrafları da düzenleyip yazıya dökemiyorum.Ne yapacağım,nasıl kendime geleceğim inanın bilmiyorum.
Bu durum blogların ziyaretçi kitlesine de çok fazla yansıyor hayliyle.Bir yandan vicdan azabı çekiyorum emeklerim boşa gidecek diye bir yandan da onca zamanım içinde zaman bulup yazı hazırlayamıyorum.
Aslında bloglarımda birkaç değişiklik yapmayı planlıyorum sanırım bundan dolayı da yazmak içinden gelmiyor olabilir.
Nasıl olacak bilmiyorum ama bloglarımı en yakın zamanda toplamaya çalışacağım kendimi de öyle :)

7 comments:

  1. Yaz rehavetine girdik sanırım hepimiz...
    Çabucak atlatman dileği ile ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle olduğunu düşünüyorum :/ çok teşekkür ederim inşallah hepimiz kısa zamanda atlatacağız <3 :)

      Sil
  2. piki bakalım. üzme canını yaa. sıcakta bişi istemiyo insan işteee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle canım maalesef :( keşke senin gibi istikrarlı olabilsek :)

      Sil
  3. İnsanın üzerine çöküyor bazen :/Ama olsun kısa zamanda toparlarsın sen onu ve bence bu kaçışın dediğin gibi değişiklik yapma isteğin ve mükemmeliyetçiliğinden -iyi anlamda-:) :) Tabiki kafandaki daha bir çok yapılacak şey ve belirsizlikler de olası nedenlerden.. Sıkma canını buralardasın hala ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buralardayım ama bir hayalet gibi yazıları okuyor blogları takip ediyorum ama yazı yazamıyorum sanırım şu an ki özel nedenlerimden dolayı :) motive edici sözlerinden dolayı teşekkür ederim kendimi iyi hissetmeme sebep oldular :)

      Sil