Avon Ürün Tanıtımı


Merhaba :) Uzunnnn zaman önce yazmak için çektiğim fotoğraflara anca elim değdi ve düzenleyip yazmaya zaman bulabildim.Hatta şöyle söyleyeyim fotoğrafları unutmuşum bile klasörlerin içinde kaybolmuş :( Neyse ki bulduğuma göre artık haklarında yazı yazabilirim :) 
Çoğu kozmetik ürünüm avondan sebebi ise avon satışı yapıyor olmam.Satış yaptığım için bir çok ürünü deneme ve kullananlardan ürün hakkında yorum alma şansım oldu.
Gelgelim benim kullandığım ve sevdiğim ürünlere :)Ben vücut spreyin de ve parfüm de mevsimine göre tercih yapanlardanım.Kış döneminde ıncandessence , yaz döneminde ise femme veya pur blanca tercihimdir.


Oje sürmeyi,değişik şekiller yapmayı seviyorum.Her renk oje sürsem de gönlüm her zaman koyu renklerden yana. Avonun bu petrol yeşili tonlarında ojesi de tam benlik.


Femme sevdiğim kokulardan biri genelde parfüm olarak femme ve wish of love kullanmayı tercih ediyorum.Çiçeksi hafif kokuları daha çok seviyorum.


Bal özlü bu kremi beğenmiştim.Alırken dudak balmını da almıştım fakat dudak balmı benim pek hoşuma gitmedi.Sürdüğümde dudaklarımda yanma yaptığı için kullanmadım.Onların yerine çikolata balm ve el kremini tercih ettim.Hep kokusu da daha güzel.


Bu duş jellerinin hepsi ayrı ayrı güzel fakat ocean surge erkekler için olması rağmen bir numaram diye bilerim kokusu çok hoş.



Bu parfümü kendim kullanmadım.Arkadaşım sürekli kullanıyor.Harika bir kokusu var es geçilmeyecek bir parfüm olduğu için sizlere tanıtmak istedim.Kadınsı bir kokusu var ne hafif ne ağır.Bazı kişiler avon parfümlerinin kalıcı olmadığı düşünsene ben parfümlerinden memnunum hele ki bu parfüm sıkmasan bile sıkılan ortamda olduğunda üzerine siniyor.


Erkek parfümlerinde favorilerimden birisi diyebilirim.Bir kaç aydır katalog da görmüyorum üretimden kalkmış olabilir ya da benim dikkatimden de kaçmıştır.Diğer erkek parfümlerin de ise full speed (truncu) ve elite gentleman sevdiğim kokulardan.



Bu duş losyonlarından ise perceive tercihimdir çünkü bence diğerlerine göre daha hafif kokuyor.


Genelde kullandığım duş jelim.



Bu rümelin en sevdiğim yanı akmıyor olması.En sevmediğim yanı zor çıkıyor olması.Aslında pek de zor sayılmaz ama suyla ve kirpileri elinle temizleyerek çıkartabiliyorsun ancak.Yani yaz aylarında denize giderken sürmek için birebir suda akma yapmıyor sadece kendiniz suyla temizlerseniz çıkıyor.Kirpikleri de iyi kıvırdığını düşünüyorum.


 Bu dörtlü küçük el havluları ise avondan hediye olarak gelmişti.Çok şirin oldukları için sizle paylaşmak istedim :)

4 comments:

  1. Güzel bir yazı olmus teşekkürler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avon parfümlerinde benim favorim Tomorrow müthiş bir koku. Bir de Far Away süper ama bana gitmedi yine de ne zaman kokusunu duysam bayılırım.

      Sil
    2. Far Away'in kokusunu ben de kendime yakıştıramıyorum ama dediğiniz gibi tomorrow harika bir koku :)

      Sil